keptas eršketas

4.4/5 - (5 įvertinimai)

30 min. 4 porcijos

  • 600 gr. eršketo puselių arba file.
  • 3 svogūnų galvos.
  • 100g. džiovintų spanguolių.
  • Druska, pipirai.
    Gaminimo eiga:

    Žuvies gabaliukus apibarstyti pipirais, padruskinti ir apkepinti keptuvėje.
    Svogūnus supjaustyti puselėmis ir pakepinti. Galima papildomai apibarstyti pipirais ir padruskinti.
    Sudedėti pakepintą žuvį ir užberti prieš tai išmirkytas spanguoles.

    Užvožti dangtį ir patroškinti 5 – 10 minučių.

     

     

Atsisiųsti receptą 

 

Eršketo puselės su kremzliniais šonkauliukais.


0
    0
    Krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę