Rūkytas eršketas pieno padaže

Rūkytas Eršketas pieno padaže.                                                    40 min. 4 porcijos ·        Rūkytas eršketas – 1,5 kg. ·        Svogūnai – 5 galvos. ·        Pienas – 200 ml. ·        Druska, prieskoniai: pipirai, muskato riešutas ir kiti pagal skonį. ·        Garnyrui tinka: bulvių, daržovių košės, grikiai, kruopų mišiniai.   Žuvies mėsą atskiriame nuo kaulų. Supjaustome…

Skaityti toliau
keptas eršketas

Keptas eršketas su spanguolėmis

30 min. 4 porcijos (daugiau…)

Skaityti toliau
Eršketas svogūnuose

Eršketas svogūnuose

20 minučių, 4 porcijos. (daugiau…)

Skaityti toliau
0
    0
    Krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę